MÉDIA

Greenstic a nagyvilágban

Szorít a határidő, de a vendéglősöket nem érdekli az újabb szigorítás

Piac&Profit

A közelgő műanyagtermékekkel kapcsolatos szigorítások ellenére sok vendéglátóhely nem törődik a változásokkal. Felmérésünk szerint a fogyasztók nagy része támogatná a fenntarthatóbb csomagolási megoldásokat, de a vendéglátóipar még nem foglalkozik kellőképpen ezzel a kérdéssel.

Tovább
mennyire-fontos-miben-kapjuk-az-etelt_lgc.jpg__PID:6ef66900-ac29-4138-b93d-8a0af02f88dc
Egyszer használatos műanyagok helyett

Kutatás: nem kérnek a műanyag csomagolásból az ételrendelők

Trade Magazin

A kutatásunk egyik markáns eredménye, hogy az szerint az ételrendelők nagy része nem támogatja a műanyag csomagolást, inkább környezetbarát alternatívákat részesítenek előnyben. Ez a tendencia ösztönzi a cégeket a fenntarthatóbb csomagolási megoldások bevezetésére.

Tovább

Gyökeres változás a Wolton, Foodorán: sokakat érint, akik ételt szoktak rendelni

Pénzcentrum

Július 1-jétől további szigorítás várható az egyszerhasználatos éttermi csomagolóanyagok piacán, így tilos lesz például a műanyagot is tartalmazó poharak forgalomba hozatala. Ebből az apropóból vizsgáltuk meg, hogy a fogyasztók hogyan viszonyulnak az elviteles és éttermi csomagolóanyagukhoz és környezeti hatásukhoz.

Tovább
Szigorítás az elviteles csomagolásoknál

Magyar cég hozhat jelentős változást az éttermekben - Pénzcentrum

Báti Márton - Alapító, CEO

"Globálisan egyre nagyobb piacot jelentenek a környezetbarát, egyszer használatos éttermi eszközök. Nemrég komoly tőkeinjekciót kapott egy ezzel foglalkozó magyar vállalkozás, a Greenstic is. A félmilliárd forintot, amely a Hiventures-től érkezett, regionális terjeszkedésre fordítják majd."

Tovább

Nagy változás jön az éttermekben - terjeszkedik a magyar cég - Portfólió Podcast

Balázs Krisztián - Alapító tulajdonos

Krisztián kollégánk beszélgetése Szluha Dénessel, a Hiventures startup üzletágvezetőjével a befektetésről, piacról, tervekről.

Tovább

Ezek vagyunk mi.

Hivatalos beszállítóként voltunk jelen a 2023-as Gourmet fesztiválon. Youtube csatornánkon többek között az eseményen készült videót is láthatod.

Kerekasztal beszélgetés - Gombaszögi Nyári Tábor 2023

dr.Kozma Gergely - Greenstic Szlovákia ügyvezető

Örömmel fogadtuk, hogy milyen sokan érdeklődtek a fenntarthatóság témája iránt a 2023-as Gombaszögi fesztiválon. Interaktív párbeszédet folytattunk "Felzabáljuk a jövőnket?" témában. Köszönjük Dr. Gondos Borbálának, az EDUTUS Egyetem, Turizmus tanszékvezetőjének a részvételt.

Együttműködéseink

Írj nekünk!