Greenstic a nagyvilágban
Gyakori kérdések

Ügyfélszolgálatunk hétköznaponként 7:00 és 15:00 között fogadja a hívásokat. Baji irodánk hétköznaponként 8:00 és 15:00 között felkereshető. Ünnepnapokon ez változhat.

A rendelés legegyszerűbben és leggyorsabban a honlapunkon keresztül történik. Felmerülő kérdés esetén az ügyfélszolgálatos telefonszámunkon keress minket.

A munkanapokon 15:00-ig beérkezett rendeléseket, a következő munkanap (24h), de maximum 2 munkanapom belül kiszállítjuk.

Igen. Díjmentesen szállítunk minden nettó 50.000 Ft feletti rendelést.

Webáruházban történő rendelés esetén bármely termékből való 5 csomag feletti vásárlás 3 %, 10 csomag feletti vásárlás 6 % kedvezményre jogosít. Törzsvásárlóinkat megbeszélés szerinti egyedi kedvezményekben tudjuk részesíteni.

Irodánk nyitvatartási idejében lehetséges.

Fizetési lehetőségek a következők: Bankkártyás fizetés, utánvét, készpénzes fizetés, előre utalás, átutalás.

Emailen kersztül vedd fel velünk a kapcsolatot, felkeresünk a részletek egyeztetése céljából.

Rendszerünk elektronikus formában küldi a számlát. Amennyiben nem találod üzeneteid között, kérlek ellenőrizd a spam mappát.

Van lehetőségem termék visszaküldésére? A vásárlót a termék átvételének napjától számított 14 naptári napon belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Csak bontatlan és sértetlen csomagot áll módunkban visszavenni.

Igen, az EPR díj a forgalmazót terheli.

Tájékozódj a weboldalunkon, és iratkozz fel hírlevelünkre. Kövess minket a közösségi média felületeinken.