GREEN NEWS MAGAZIN

Logózott papírpoharaink az Esőemberekért Alapítvány segítségével készülnek

Írta: Greenstic napon Jul 19, 2024

Logózott papírpoharaink az Esőemberekért Alapítvány segítségével készülnek

A tatai Szent Gergely Lakóotthon igazi menedék az autizmussal élő fiatal felnőttek számára, akik folyamatos figyelmet és szeretetteljes gondoskodást igényelnek. Az otthon lakói biztonságos, támogató közösségben élnek, ahol a mosoly és a törődés mindennapos.

Az intézmény fontossága túlmutat a fizikai ellátáson. Itt minden lakó egyéni figyelmet kap, fejlesztő programokon vehet részt, és olyan környezetben élhet, amely lehetővé teszi számukra, hogy kibontakoztassák képességeiket. Az állatokkal való terápia, a műhelyfoglalkozások, és a közösségi élet mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az autizmussal élők boldog és teljes életet élhessenek.

Az otthon működésének fenntartása azonban nem egyszerű feladat. Az állami támogatás és a lakók hozzájárulása sajnos nem elegendő a teljes költségek fedezésére. Ezért az otthon számára létfontosságú, hogy különféle pályázatokból és vállalkozásokból is bevételhez jusson. Minden egyes támogatás, legyen az anyagi juttatás vagy egy termék megvásárlása, közvetlenül hozzájárul ahhoz, hogy ezek a fiatalok továbbra is ebben a szeretetteljes közösségben élhessenek.

"A Greenstic számára a társadalmi felelősségvállalás a kezdetektől fontos volt. Aktívan keressük azokat a lehetőségeket, ahol az együttműködés nem áll meg a pénzügyi támogatásnál. Az Esőemberekért Alapítvánnyal sikerült egy ilyen együttműködést kialakítani, hiszen ők komoly hozzáadott értéket termetnek számunkra azzal, hogy az ügyfelek elvárása szerinti kiszerelésben csomagolják a termékeinket, vagy az ügyfeleink arculatára készített matricákkal teszik egyedivé a kávés, vagy fagyis poharakat. Külön öröm számunkra, hogy mindezt Tatán teszik, ahol a mi központunk is található." (Báti Márton, a Greenstic Europe ügyvezetője)

Minden segítség, legyen az nagy vagy kicsi, óriási jelentőséggel bír. Kisszériás logózott termékeink gyártásával partnereink is támogatják a Szent Gergely Lakóotthont, hogy ők továbbra is biztosítani tudják lakóik számára azt a gondoskodást és figyelmet, amelyre minden nap szükségük van.