Fizetés és szállítás

Belföldi szállítási feltételek:

Minimum rendelési összeg: 5000 Ft  + Áfa

A szállítást lehetőség szerint próbáljuk díjmentesen megoldani, ezért egyedileg, megegyezés alapján kalkuláljuk ki. A megrendelést követően felvesszük Veled a kapcsolatot és ajánlatot teszünk.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8 és 17 óra között történik, amennyiben a fenti időszakokban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (ha van rá lehetőséged) munkahelyi címet megadni.

Amennyiben nem tartózkodsz a megadott címen a futár következő napon ismételten megkísérli a csomag átadását.

Nem átvett csomagok esetében a következő rendelésnél kizárólag előre utalás után postázzuk a leadott rendelésed!

FONTOS! Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg! Ha a csomagon sérülést észlelsz  kérd jegyzőkönyv felvételét, és ne vedd át a csomagot!

A futárnak nem áll módjában átvétel előtt a csomagot kibontani, illetve átadni kibontásra, ezért ha a csomag sérülésmentes, kérjük, vedd át a megrendelt termékeket!

Amennyiben a csomagon külsérelmi nyom nem látható, de a termék a gondos csomagolás ellenére mégis megsérült, esetleg hiányos, ezt kérjük jelezd az elérhetőségeink bármelyikén és a kártalanításáról haladéktalanul gondoskodunk.

 

Fizetés:

A megrendelésed beérkeztével egyeztetünk Veled a szállítási díjakról (amennyiben szükséges), illetve a fizetés módjáról. Választhatsz átutalást, készpénzes- és bankkártyás fizetést átvételkor. 

magyar