NE FELEDD A KÓDOD!

KÓD:SILVER250.800 Ft (40.000 Ft+ Áfa) felett 2% kedvezmény.

KÓD:GOLD488.900 Ft (70.000 Ft + Áfa) felett 4% kedvezmény.

KÓD:GREEN6127.000 Ft (100.000 Ft+ Áfa) felett 6% kedvezmény.

2020 okt. 07 3 perc olvasási idő

Hosszú, multis világban eltöltött közös évek után döntöttünk úgy, hogy egy csapatként tenni fogunk a környezetünkért – már csak a számos, irodában elfogyasztott ebéd műanyag-csomagolása okozta lelkiismeret-furdalás miatt is.

 

Összetettük üzletfejlesztési, értékesítői, marketing és vendéglátós tapasztalatainkat, és elkezdtünk tanulni. Megértettük az egyszer használatos műanyagok káros hatásait (és elborzadtunk rajtuk), megismertük az alternatív alapanyagokat, beszélgettünk gyártókkal, étterem vezetőkkel, komposztáló szakértőkkel és ez az út egyre inkább megerősített minket abban, hogy tennünk kell valamit.

 

Felkerestük ezért a (szerintünk) legjobb ár/érték arányt kínáló gyártókat, és figyeltünk rá, hogy lehetőleg minél közelebb legyenek hozzánk, hogy a szállítással is csak a lehető legkisebb mértékben terheljük a környezetet. Rengeteg utánajárást követően végül kialakítottuk a mostani, 200+ darabos alap-terméklistánkat. 

 

Megtapasztaltuk, hogy mi a különbség a bevizsgált, tanúsítvánnyal rendelkező termékek és az ismeretlen forrásból származó csomagolóanyagok között.

Kiderült, hogy rengeteg hozzánk hasonló ember szeretne tudatosabban élni és változtatni a környezetünk védelméért, ezért a csapatunkból egyre inkább egy közösség jött létre.ISMERJ MEG BENNÜNKET EGY KICSIT KÖZELEBBRŐL!

Márton és Ádám – alapítók, stratégák

Elszánt környezetvédők, akik nélkül a Greenstic nem is létezhetne. A stratégiai irányokban, üzletfejlesztésben és lelki támogatásban támaszkodhatunk rájuk.  

 

András – alapító, ügyvezető

Közel 15 éves értékesítői és vezetői tapasztalatával oszlopos tagja a Greenstic csapatának. Mindig számíthatunk rá mi is és partnereink is. A napi teendők mellett ő felel az új termékek felkutatásáért, nagykereskedelmi üzletágunkért és úgy általában mindenért. Nem szoktuk nyomás alá helyezni, de cégünk élete függ tőle! :)

 

Márk – alapító, cégvezető

10 kemény vendéglátós év után váltottam sales és marketing irányba. Bár a vendéglátást sosem tudtam elengedni, mára a Greenstic marketing, sales és stratégiai feladatait intézem. Többek között ennek a blognak az életre keltése és életben tartása is az én feladatom.

 

Richárd – ex F1-pilóta

Ha partnerünk vagy már, Richárddal biztosan találkoztál. Csodákra képes. Minden forgalmi szabályt betartva, mégis villámgyorsan odaér a megrendelésekkel bárhová! A világrekord bepakolós videóját láttátok már?

 

  

Minél több fronton akarjuk támadni a műanyagot, a kártékony alapanyagú termékeket és úgy általában a hulladék mennyiségét, ezért büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünket kiegészíthettük az ecoNeked.hu webáruházzal is. Így már nem csak az éttermeknek, hanem személy szerint Neked is tudunk környezetbarát alternatívákat biztosítani otthonra.


Az új webáruházzal további elszánt kollégáink foglalkoznak:


Anna – 100% ecoNeked és ügyvezető

Anna bioüzleti tapasztalatával, elképesztő környezetbarát szemléletével és odaadásával fejleszti az ecoNeked.hu webáruházát és termékeit. Ha kérdésed merülne fel, hozzá minden fórumon bátran fordulhatsz.


Edina – 100% ecoNeked és kreatív

Edina közülünk a legkreatívabb. Imád (és tud is!) rajzolni, fotózni, intézkedni, tesztelni, tehát pörög. Az ecoNeked kismadara is az Ő keze alatt fejlődik. A legtöbb csomagot ő készíti össze, alternatív csomagolóanyagokkal, hogy még az is környezetbarát legyen.Munch.hu – Ételmentők

Együttműködő partnerként büszkén álltunk be a Munch.hu csapata mögé. Ők azok az fiatalok, akik az ételpazarlás ellen harcolnak… igazi környezettudatos brand és társaság és mennyire igazuk van: ételt kidobni mindenkinek rossz.


Payowallet – Zero Waste Hűségprogram

A Payowallet applikációval az a célunk, hogy megszüntessük a papír- és műanyagalapú hűségkártyákat. Emellett segít, hogy jobban megismerd vevőidet, motiválhasd őket különböző hűségprogramokkal és precízebben kommunikálhass velük. Eddig jól hangzik, ugye? Bővebb információkat itt találsz. ;)

 

MIT HOZ A JÖVŐ?


Közeli terveink szerint teljes folyamattal szolgáljuk majd ki partnereinket, azaz a komposztálható alapanyagú hulladékot el is szállítjuk az éttermekből. Ennek első fázisaként a nálatok keletkező kartonhulladékot visszavesszük és újrahasznosítjuk. 


Tényleg hiszünk benne, hogy néha csak egy apró változtatás kell a fenntartható jövőért.

Ehhez szeretnénk megadni Neked minden olyan alternatívát, amivel szinte észrevétlenül, lemondások nélkül, de Te is csatlakozhatsz hozzánk.


Köszönjük, hogy időt szántál ránk!


Üdvözlettel: 

Márk a Greenstic-től

 További ittHasznos cikkek

műanyag helyett
3 ok, amiért biztos, hogy a műanyagmentes csomagolásoké lesz a jövő

2021 aug. 25 3 perc olvasási idő

Számunkra nem is kérdés, hogy a csomagolástechnikában a műanyagmentes alternatíváké a jövő. Összeszedtük most nektek azt a 3 tényezőt, ami miatt már nem csak reménykedünk, de egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy nemsokára búcsút inthetünk a műanyagoknak.
műanyag törvény
Mi vár a műanyagtörvény után?

2021 júl. 28 3 perc olvasási idő

Eljött a várva-várt pillanat, hatályba lépett a műanyagtörvény, és felcsillant egy új, műanyagmentes jövő képe. De hogyan halad az átállás, és milyen hatással lesz a törvény a csomagolástechnikai, vagy az újrahasznosítási iparra? Ezt a témát boncolgatja legújabb cikkünk.
Miért fontos a műanyagtörvény?
Miért fontos a műanyagtörvény?

2021 ápr. 01 3 perc olvasási idő

Magyar
Magyar